Om osp

Om udbudsspecialisten.dk

Krav om effektivisering og besparelser på en række områder står i skarp fokus i den offentlige sektor, drevet af en politisk og samfundsøkonomisk dagsorden, som er udenfor den daglige leders kontrol. Ofte fører disse effektiviserings- og besparelseskrav til nedskæringer på sektorernes kerneområder.


En effektiv indkøbsstrategi og -afdeling, der er kalibreret vertikalt som horisontalt internt i organisationen, kan bidrage til tilvejebringelse af effektiviseringerne. Alt afhængigt af indkøbsafdelingens modenhedsniveau, skal strategier, metoder og processer enten tilrettes eller nytænkes.


udbudsspecialisten.dk tilbyder indkøbs- og sourcing-assistance ud fra et ”vugge-til-grav” koncept, der omfavner ikke blot forsyningskæden men hele ”maskinrummet” i indkøbsorganisationen, fra kategori-, data- og markedsanalyser forud for et udbud og frem til kontraktunderskrivelsen.  


Det arbejde, der ligger EFTER kontraktunderskrivelsen, er ofte overset i den offentlige sektor, hvor afdelingen, der håndterer udbuddene overdrager den daglige kontakt med leverandøren til den daglige drift og de lokale indkøbere. Fx kan specifikke krav, kontraktvilkår og øvrige nuancer i samarbejdet blive fortyndet af de mange interne led, der ligger mellem udbudsafdelingen og de dag-til-dag indkøb, der foretages. Besparelser, kvalitetsløft og procesoptimeringer risikerer at gå tabt hvis ikke der følges op på dette med leverandører og samarbejdspartnere. Derfor bør Contract Management indgå som et ligeværdigt hjul i maskinrummet. 


Denne tækning danner grundlag for vores logo med de tre tandhjul i maskinrummet, og som vore ydelser er baseret på: 


OFFENTLIGE VIRKSOMHEDER


Hvis I som offentlig virksomhed har brug for indspark til analyse og Contract Mangagement, klik her.


Hvis I står overfor eller midt i et udbud, og har brug for ekstra ressourcer til at komme i mål, så klik her.


Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud

Udbudsspecialisten.dk

Egelundsvej 10

4600 Køge


CVR: 40 90 54 72